En hemsida som är anpassad för dator upplevs oftast som för stor i en mobil eller läsplatta. Man tvingas att scrolla och zooma hela tiden för att kunna läsa all text.

En hemsida som är responsiv anpassar innehållet och tillåter layouten att förändras beroende på vilken storlek skärmen du surfar med har. Inget innehåll behöver försvinna men layouten anpassar sig och omvandlar exempelvis tre horisontella kolumner till att dom blir vertikala.

Responsiv webbdesign är ett gott alternativ till att ha två olika versioner av sin hemsida, en vanlig anpassad för desktop och en som är mobilanpassad. Med en responsiv hemsida administrerar du allting från ett och samma ställe för alla medier.

Vill du ha en ny responsiv hemsida?

Kontakta oss för mer information