I ditt filarkiv så tillhandahåller du alla dina filer, pdf:er eller dokument i andra filformat.

Ladda upp dina önskade filer i aktuell mapp via Ladda upp. Du kan ladda upp ett obegränsat antal filer som är upp till 10MB stora.

Mapphantering

För att behålla en bra överblick och struktur på dina filer så är rekommenderar vi en god mappstruktur.

Har du mer än en språkversion så kommer du åt ditt filarkiv från respektive språk.

Lägg till mapp
Högerklicka på valfri befintlig mapp/fil för att lägga till en ny mapp i denna nivå.

Flytta filer/mappar
Med hjälp av drag and drop kan du flytta mappar precis i din ordning/nivå du vill.
Ändrar du ordningen på mappar och filer kommer det inte att påverka eventuella referenser på din publika sida.

Byt namn på mapp
Högerklicka på aktuell mapp och välj Byt namn.
Byter du namn på mappar kommer det inte att påverka eventuella referenser på din publika sida.

Kopiera/klistra in
Behöver du kopiera en fil/mapp så kan du högerklicka och välja Kopiera. Klistra sedan in den aktuella filen/mappen genom att välja Klistra in.