Ovanför respektive innehåll finner du dom tillhörande ikonerna för att administrera ditt innehåll.

Spara och publicera

Du sparar och publicerar ditt innehåll via disketten .

Utkast

ManageBase har en inbyggd funktion som automatiskt sparar ett utkast av ditt innehåll var 30:e sekund. Du kan se att ett utkast är sparat genom den lila skiftnyckeln . För att radera ett utkast eller spara ett manuellt så kan du högerklicka i artikelytan och välja önskat alternativ.

Uppdatera inställningar

Via kugghjulet kan du se om ditt innehåll är publicerat eller ej (grönt/rött). Klicka på ikonen för att ändra publiceringstyp eller ställa in tidspublicering.

Modulinställningar

Har du lagt till en modul så administrerar du den via ikonen föreställande en rymdraket .

Justera ordning på ditt innehåll

Flytta ditt innehåll upp eller ner med hjälp utav pilarna .

Ta bort innehåll

Via papperskorgen så raderar du ditt innehåll.