Lägg till nytt innehåll via denna länk . Den hittar du alltid centrerad på innehållsytan.

Ange datum (Tidspublicering) OBS valfritt!

Denna funktion gäller endast om ett innehåll ska publiceras från ett framtida datum.
Ange ett start- och slutdatum om du vill att ditt innehåll ska vara publicerat en specifik tid.

Välj publiceringstyp

Välj om du vill publicera ditt innehåll direkt eller om du vill lägga till det utan att det syns publikt. Du kan publicera ditt innehåll i efterhand när du jobbat klart med det.

Vad är en artikelmall?

ManageBase innehåller en rad fördefinierade artikelmallar. Dessa mallar hjälper dig att strukturera ditt innehåll på ett effektivt sätt.

Mallarnas namn ger en förklaring på hur de är uppbyggda. Exempelvis 3 kolumn - Text, text, bild. Denna mall har tre horisontella kolumner med två textytor och en yta för att ladda upp en bild till höger.

Lägg till en bild

I alla artikelmallar som har benämningenBild så finns det en förbestämd yta att ladda upp bilder i. Välj Ladda upp bild och ett önskat format på din bild så kommer den att beskäras proportionerligt utefter det valda formatet. Du behöver alltså inte bry dig om några pixlar eller behöva några kunskaper i bildbehandlingsprogram för att ladda upp bilder på din hemsida.

Om du vill byta ut en befintlig bild så för du muspekaren över din bild och klickar på plustecknet. Samma sätt gör du för att ta bort din uppladdade bild, men istället klickar på krysset/papperskorgen.

Innehållstyper

Exempel på innehåll som du kan använda på din hemsida:

• Bildspel
  • Bildgalleri
  • Tabbmeny (flikar)
  • Sociala ikoner
  • Kontaktformulär
  • Accordion (hopfällbart innehåll)