ManageBase har möjlighet att hantera flera språkversioner av din hemsida. Har du mer än en språkversion aktiverad så väljer du önskat språk genom flaggorna uppe till höger i administrationsgränssnittet.

Språkversionerna är oberoende av varandra. Detta medför att du kan ha unikt innehåll på respektive språk.

För att ändra vilken språkversion som visas som standard vid inloggning i ManageBase så går du till Aktiv språkversion i menyn på vänstersidan

Önskar du ytterligare en språkversion av din hemsida?