Sidnamn

Sidnamn och sidadress kan redigeras under Egenskaper/Sidegenskaper (kugghjulet till vänster) för respektive sida.

Aktiv sidadress

Detta är sidans aktiva url.
Ex. http://www.bestwestern.se/hotellpaket.aspx

Ändra sidadress genom:
1. Klicka på ”Aktivera ny adress till sidan”
2. Fyll i nytt adressnamn ex."restaurang”
3. Klicka "Lägg till"
4. Klart!

Den tidigare sidadressen http://www.bestwestern.se/hotellpaket.aspx läggs i listan "Gamla sidadresser kopplade till denna sida" och pekas med en 301-redirect till den nya sidadressen.

Gamla sidadresser kopplade till denna sida

Denna lista visar gamla sidadresser som pekas med en 301-redirect till den aktiva sidadressen. Om en sidadress har varit kopplad till en sida under en längre tid så har den garanterat indexerats av sökmotorerna, därför är det viktigt att behålla dessa i listan så att all trafik + länkkraft förs över till den nya aktiva sidadressen.