Meta-data

Under Sidegenskaper kan du administrera Meta-data som används som standard på dina sidor om ingen unik data är angiven för respektive sida. För absolut bästa resultat så är rekommendationen att man anger unik Meta-data för respektive sida.
För att lägga till Metadata för hela webbplatsen så gör man detta under MER (längst upp till höger ) > INSTÄLLNINGARBeskrivning (Meta-description)
Beskrivningen syns ingenstans i din webbläsare när du besöker en hemsida. Men den ger Google och andra sökmotorer en sammanfattning vad din sida handlar om och kan användas som ett utdrag i sökresultaten.

Här anger du standardvärden för beskrivning som kommer användas för alla sidor som saknar en unik beskrivning. Du bör dock skapa en unik beskrivning för varje sida som är informativ och som väcker besökarens intresse om han/hon ser det i ett sökresultat. Rekommendationen är att används sig av max 155 tecken.

Sökord (Meta-keywords)
Idag använder sig inte många av dom stora sökmotorerna sökord längre. Detta beror på att många webbansvariga har missbrukat sökord och "spammat" med alltför många irrelevanta sökord för att "fuska" till sig en bättre sökmotorpositionering.

Men vi rekommenderar ändå att ha med de mest relevanta sökorden på varje sida på din webbplats. Sökord separeras med kommatecken. Rekommendationen är att max 5-7 sökord används per sida.


Alt texter för...

Bilder:Bildgalleri: