Under Moduler hittar ni Nyhetsbrevet (Om ni har detta tillval).

Lika enkelt som du administrerar din hemsida kan du skicka nyhetsbrev från ManageBase. Med vårt populära nyhetsbrev kan du enkelt skicka ut veckans lunchmeny eller hålla dina kontakter uppdaterade med det allra senaste.

Skicka nyhetsbrev

Med hjälp av fördefinierade mallar skapar du ditt innehåll lika enkelt som på hemsidan. Har du gjort tidigare utskick så kan du återanvända det senaste utskicket och endast uppdatera innehållet.

När du är klar med ditt nyhetsbrev och förhandsgranskat det (vi rekommenderar att du alltid gör ett testutskick till din egna mail) så kan du välja att skicka det till hela din kontaktlista eller en specifik målgrupp.

Prenumeranter och målgrupper

Importera enkelt dina kontakter från en Excel-lista och kategorisera dina mottagare med hjälp av vår målgruppshantering.

ManageBase nyhetsbrev har inga begränsningar på antal prenumeranter och du kan ladda upp en större Excel-lista eller lägga till mottagare manuellt.

Du kan även exportera dina kontakter. Denna lista kan du sedan använda för att fylla på med nya kontakter. Befintliga kontakter kommer då att ignoreras och endast dom ny adresserna läggs till.

Utskick

Håll koll på dina pågående utskick eller visa alla dina redan skickade nyhetsbrev.

Statistik

Hur många öppnar egentligen dina nyhetsbrev? Med vår statistikfunktion ser du hur många och vilka som har läst dina utskick. Du får även information om eventuella studsar som inte har nått fram.

Vad är en mjuk studs?
Detta innebär att det ej gick att skicka nyhetsbrevet till prenumeranten på grund av ett temporärt fel. Anledningar kan exempelvis vara att 'mailkorgen' är full eller att servern är nere. ManageBase kommer automatiskt att inaktivera e-postadressen efter fem misslyckade utskick.

Vad är en hård studs?
Detta innebär att det ej gick att skicka nyhetsbrevet till prenumeranten på grund av att e-postadressen var felaktig. När detta inträffar inaktiveras e-postadressen direkt.


Vill du kunna skicka nyhetsbrev?

Kontakta oss för mer information